Jolan Renson zingt ‘If I Ain’t Got You’ | Blind Audition | The Voice van Vlaanderen | VTMStudent Jolan waagt zijn kans met een eigen versie van ‘If I Ain’t Got You’ van Alicia Keys, waarbij hij zichzelf op gitaar begeleidt. Maar is zijn krachtige stem voldoende om door te stoten naar de volgende ronde?

// ABONNEREN //
Vergeet je niet abonneren op het YouTube-kanaal van ‘The Voice van Vlaanderen’ en bekijk de nieuwe optredens als eerste:
http://www.youtube.com/c/TheVoicevanV

// WEBSITE //
Ga voor meer informatie en de volledige aflevering naar onze website: http://thevoice.vtm.be/

// SOCIAL MEDIA //
Facebook : http://www.facebook.com/TheVoiceVanVl
Twitter : http://www.twitter.com/VTMTheVoice

// OVER DE SHOW //
Een unieke en pure stem die je omverblaast, daar draait het om in The Voice van Vlaanderen. Koen Wauters en Bent Van Looy zijn opnieuw van de partij als coach en krijgen het gezelschap van Bart Peeters en Natalia Druyts. Ze hebben alle vier 1 doel voor ogen: na zes Blind Auditions selecteren ze elk 12 talenten hebben voor hun team, die ze weken lang begeleiden aan de hand van hun eigen ervaring in hun prille muziekcarrière.

5 comments
  Reply
 1. Nina / March 5, 2016

  mooi, zeer veel emotie in je stem. Blij dat er gedrukt is voor jou.

 2. Reply
 3. King and queen / March 5, 2016

  Ik ook

 4. Reply
 5. Stef Geerits / March 9, 2016

  Zeer mooi gezongen en gespeeld. Ik vind je stem helemaal niet "geknepen" in de refreinen, ik vind de afwisseling in stemkleur zeer passend bij verse/refrein. Het enige werkpunt dat ik hier hoor is de uitspraak van sommige woorden tijdens het refrein.

 6. Reply
 7. thedutch minetiger / March 20, 2016

  Goed zo

 8. Reply
 9. leitouch / August 18, 2016

  wow el es uno de mis favoritos como es que no se giraron antes o todos???? he is amazing

Leave a Reply